Snertwandeltocht IJsclub Spanbroek-Opmeer & Kerkhuys zondag 14 januari 2018

IJsclub Spanbroek-Opmeer heeft samen met ‘t Kerkhuys de organisatie van een heuse Snertwandeltocht op zich genomen. Deze tocht belooft een prachtige wandelhappening voor jong en oud, die hopelijk uitmondt in een jaarlijkse traditie. De schitterende natuurijsbaan, die afgelopen jaar is gerealiseerd, ligt in de luwte van muziektheater ‘t Kerkhuys en vormt zo een winters decor voor dit wandelevenement. Een evenement dat is bedoeld voor jong en oud. Ook Peter Koelemeijer Schoenmode, specialist in wandelschoenen, draagt z’n steentje bij en maakt het winterse plaatje compleet door o.a. een overheerlijke snert aan de deelnemers te serveren.
De afstand van de wandeltocht is 9 kilometer. De deelname zal slechts vijf euro bedragen en voor de basisschoolkinderen is deze gratis. Een consumptie halverwege en de snert na afloop van de route zijn bij het inschrijfgeld inbegrepen. Tevens is er bij de tussenstop toiletgelegenheid.
Omdat deze route bij uitstek geschikt is voor gezinnen, is dit een mooie gelegenheid om kennis te maken met deze gezonde tak van sport.

Het inschrijven is tussen 13:00 en 14:00 uur in ’t Kerkhuys, waar ook de finish mét snert zal zijn. Een plaatselijke DJ zal ervoor zorgen dat u daar nog gezellig kan nagenieten. Bovendien zal de IJsclub er een diapresentatie laten draaien en kunt u zich opgeven als donateur of lid van de club van 100 van de IJsclub!
En dat allemaal in ’t Kerkhuys, u zult ervaren hoe deze prachtige ambiance bruist van cultuur. Want dit gebouw biedt tegenwoordig plaats aan een uitgebreid cultureel programma, zie www.kerkhuys.nl.

Terug naar de Snertwandeltocht. Begin het nieuwe jaar sportief en wandel de 14e samen mee. Heel graag tot ziens bij de start! ’t Kerkhuys vindt u aan de Spanbroekerweg 37, op de hoek van Spanbroek. Voor meer info www.kerkhuys.nl.
Locatie Muziektheater ’t Kerkhuys, Spanbroekerweg 37, 1715 GH Spanbroek
Start wandeltocht 13:00-14:00 uur
Finish in ’t Kerkhuys, muziek en snert na afloop wandeltocht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam