Snertwandeltocht Kerkhuys & IJsclub Spanbroek-Opmeer zondag 13 januari 2019

‘t Kerkhuys organiseert samen met IJsclub Spanbroek-Opmeer voor de tweede maal de sportieve en gezellige Snertwandeltocht. Deze tocht belooft wederom een prachtige wandelhappening voor jong en oud. Want direct na het overweldigende succes van vorig jaar kon deze wandeling direct al worden toegevoegd aan de lijst van jaarlijkse tradities!

Dit jaar kunt u kiezen uit 2 afstanden; de 11 km voor de ervaren wandelaar en de 6,5 km die ideaal is voor gezinnen of voor degenen die liever een kortere tocht lopen.

De schitterende natuurijsbaan, die vorige winter voor het eerst werd bereden, ligt in de luwte van Muziektheater ’t Kerkhuys. Samen vormen zij een winters decor voor dit wandelevenement, dat is bedoeld voor jong en oud. Het winterse tafereel wordt die dag weer compleet gemaakt door o.a. overheerlijke snert aan de deelnemers te serveren, met als toetje een gezellige nazit mét medewerking van een plaatselijke DJ.
Peter Koelemeijer Schoenmode draagt dit jaar z’n steentje weer bij door het leveren van de snert in samenwerking met De Vriendschap uit Wadway.

Het inschrijven voor de 11 km is om 13.00 uur de 6,5 km start om 13.30 uur (vijf euro voor volwassenen en twee euro voor kinderen tot twaalf jaar) De start is in ’t Kerkhuys, waar ook de finisch met snert zal zijn. Halverwege de route is er een tussenstop waar toiletgelegenheid is en warme chocomel.

Begin het nieuwe jaar sportief en wandel de 13e mee. WIJ hebben er weer zin in en zien u die zondag graag in ’t Kerkhuys te Spanbroek. Trek uw goede wandelschoenen aan en ’t liefst gepast geld meenemen voor de inschrijving!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam